Telefon-nedbrud og sidemandsoplæring

De sidste 2 uger har der været sort skærm i Nepal, i bogstaveligste forstand.

For to uger siden brød begge de to smart phones Menuka bruger, når hun skriver til os nemlig sammen, samtidig!

Det betød jo dels at vi ikke kunne ringe sammen, dels at der hverken kom mails eller billeder. Heldigvis havde vi netop aftalt et 2 ugers forløb, hvor damerne underviser hinanden ud fra tanken om at alle er gode til noget, men kan blive klogere på andre områder af produktionsprocessen.

Det har de så gjort ved at lave patchwork tæpper af rester fra lokale skrædderier mixet med lokal bomuld. Det første har vist sig at være alt for dyrt. Resterne er for små og skrædderiernes priser latterligt høje. Men herudover kunne Menuka melde, at alle damer nu kan alt, og det er jo skønt. Hvad der er lige så skønt er, at de iflg. Menuka har arbejdet supergodt sammen og at deres gamle hang til indbyrdes ævl og kævl er helt borte 🙂

Menuka synes det har været hårdt ikke at kunne spørge om det ene og det andet. Men det nok også sundt nok en gang imellem:)

Telefonerne er fortsat i uorden, bliver nok aldrig til telefoner igen. Så nu har en god ven, der laver socialt arbejde i Nepal, lovet at lege kurer og bringe en anden telefon til Kathmandu (havde heldigvis en ekstra, som jeg selv plejer at bruge i Nepal), hvor en af Menukas mange bekendte så må fragte den videre til Soiya.

Herhjemme gør vi klar til kundebesøg i det midtjydske. Der har været overvældende positive tilbagemeldinger på KVs forespørgsler, så vi kan faktisk ikke nå alle dem vi gerne ville 🙂 Men så kan successen jo gentages! Man kan komme mange gange rundt i Danmark for de penge vi har sparret ved at droppe Formland messen her i foråret.

 

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s