Fotoshoot og unika t-shirts

Der er et eller andet med julen…man har bare mere travlt med alt og det er ikke bare fordi, man også lige skal nå at købe kalenderlys og kalendergaver…

For os i Musahar er der både 2 lagersalg, fotoshoot og lanchering af nye produkter. Det får du lige en lille historie om her:

Fotoshoot
… Egentlig skulle vi have gjort det for et par uger siden, men da vi mødtes med lamper, kamera og det hele hjemme hos KV kikkede Kira Brandt, som er vores fotograf på os og sagde: ”jeg har lyst til at lave noget helt fantastisk med jeres ting,  de er så fede, I skal gøre noget andet med dem ….og 1-2-3 var der gang i  noget med at male på lærred og finde rekvisitter og det hele var så udsat til i dag.

KV har brugt oceaner af tid på at gøre klar, male lærred, låne skønne kopper, købe og låne ting og sager og fået undertegnede til at supplere med en bestemt gren, hun havde set i min have! For et kommunikationsmenneske som mig, er det fantastisk at opleve visuelt talent og professionalisme udfolde sig og se hvordan det går op i en højere enhed med kommunikationenJ

Glæder os til at vise jer de nye billeder, når vi har dem klar i næste uge – tak til Kira for et supergodt samarbejde.

T-shirts!

en lille smagsprøve

En lille smagsprøve på de nye unika t-shirts

Som nævnt i et tidligere indlæg har vi fået et nyt produkt – de fedeste t-shirts! KV og jeg købte et lille parti økologiske t-shirts i Kathmandu og med dem og en masse ideer i hovedet gik KV og damerne i Soiya i gang med at udvikle nye designs.

Herunder kan du se produktionsprocessen af de 10 t-shirts, som fra i dag kan købes i vores butik.

Laxmi og Maya syr t-shirts

Laxmi (tv) kan både brodere og sy. Hun er mor til Krishna på 3 år og har før det mistet to spædbørn. Maya (th): Maya er leder af broderigruppen. Hun bor lige ved systuen, hvor både hun og hendes datter Radha og svigerdatter Ranchana arbejder.

Renu og Songhita

Renu (tv) kom ind i broderigruppen, da hun kom hjem fra et job i Golfen som stuepige - eller husslave! I hvertfald kan hun fortælle nogle meget grimme historier fra dengang. Alligevel er hun altid glad og frejdig og en fornøjelse at være sammen med. Songhita (th) kom ind i gruppen fordi hendes søster, som arbejdede her før løb bort med sin kæreste. Songhita er mor til tre og en stille og rar person, en af vores nye t-shirts er opkaldt efter hende, fordi hun er så fantastisk til at brodere netop t-shirts.

Neelam arbejder

Neelam, den uheldige unge dame, der for nyligt fik en stol i hovedet, af sin egen mor! Hun løb væk med en ung mand fra landsbyen sidste sommer og er nu mor til en lille sød dreng, som hendes svigerforældre er ved at revne af stolthed over.

Nirmala

Nirmala, endnu en svigerdatter, som ikke har været her fra starten, men som er dygtig til at brodere. Nirmala har også lige fået barn fornyligt. Så det er dejligt at familien har fået købt et ordentligt tag til deres hus for deres sparepenge.

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s