8 friere på en gang!

“Har I booket jeres billetter?”, spurgte Menuka, da vi talte sammen i telefonen i dag og fortsatte “…og hvad med hjemturen, er den booket?” – Det viste sig at hun skulle giftes. “Med hvem dog?” spurgte jeg spændt, der er 2 uger til KV og jeg drager til Nepal, så det var absolut pludselige nyheder, jeg troede faktisk Menuka skulle læse færdig først…

“Jeg ved det ikke endnu, der er 8 som har spurgt”, lød det overraskende svar. Resten af samtalen gik med at vurdere bejlerne: “Den ene er professor fra en by i nærheden, ham kan jeg bedst lide, han er den eneste jeg har mødt”, var et af hovedindlæggene, et andet: “der er også en der bor i England…men jeg vil egentlig helst bo her og bare besøge udlandet”. Undertegnedes besyv bestod mest i danske indlæg som “bare du bliver lykkelig eller bare han er rar, og sjov!”.

Menuka sammen med sin mor

Menuka og hendes mor

Alt i alt en temmelig anderledes samtale, om det arrangerede hindu-ægteskab, der for mig mest fremstår, som noget i retning af “der er nu åbent for ansøgninger til stillingen som Menuka Neupanes ægtemand”. Tja, samtidig: Der er mange piger, der ikke har 8 bejlere (her glemmer vi lige det i skandinaviske øjne barokke i, at de bejlende jo ikke har mødt Menuka!).

Personligt så håber jeg bestemt Menuka bliver tæt på Soiya. Vi skal nok klare os med Radha, Menukas svigerinde, men det ville ikke blive let. Så når hun nu alligevel ikke har mødt alle de her 7 fyre fra alle mulige andre steder, der ikke er i nærheden, så krydser jeg fingre for den lokale professor.

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s