en sidste chokati på vej

“det er Brian, jeg står her med en pakke til dig”, siger stemmen i telefonen, der står foran min hoveddør mens jeg sidder i messehal L i Herning. Lige inden KV, alle puderne og jeg kørte fra Valby, forsikrede stofmanden os om, at vores sidste vareprøve ikke ville nå frem før mandag, så vi blev enige om, at den ikke kunne nå at komme med på messen, selvom dens fine sort, hvid, grå trekanter var noget vi havde glædet os til at vise frem.

Chokaties!

Puderne der kom med 4-toget

I dag fredag var den fine chokati så alligevel nået Valby og dermed var muligheden genåbnet for at vise den frem. Heldigviser flere af vores kunder jo københavnere og heldigvis skulle Joy fra Urban Living på Frederiksborggade til Formland netop fredag og ville gerne tage chokati-stolehynden med! hurra hurra også for søde Jacob som er gift med et interiørfirma og som måtte tage forbi Urban Living, midt på sin arbejdsdag. Nu kommer hynden så i morgen og når altså cirka en halv messe.
Udover sindsoprivende logistik bød dagen også på besøg fra vores gode kunde Sally Anker fra AnkerLiving. Som altid superdejligt at mødes i virkeligheden.

Karen Vibeke og Sally Anker

Sally og KV

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s