Musahar på Formland

Sita arbejder med vores nye tæpper

Sita med et af vores nye tæpper i 84 cm diameter

Så er den første dag på vores første Formland-messe overstået. I går morges pakkede vi bilen med fugle i alle størrelser og vores nye produkter: Runde håndlavede tæpper og kaffe-hætterne cosy-coffee. De er i parentes bemærket blevet fantastiske og vi glæder os vildt meget til at høre hvad nye og gamle kunder synes om dem.

Vores dygtigste syersker, heriblandt Sita på billedet herover, har gjort et kæmpe stykke arbejde med at få tæpperne færdige til tiden – tak til dem for en god indsats!

Vel fremme på Formland måtte vi erkende, at med den flotte sorte baggrund vi havde valgt, så var der ikke helt nok lys. Messer er sådan indrettet, at man først betaler en mindre formue for standen og herefter fylder på med gulv, lamper osv.. Vi fik bestilt mere lys og sat vores ting op. Karen Vibeke havde som sædvanlig udtænkt nogle supergode og anderledes måder at sætte alting op på, hvilket blandt andet implicerede en boremaskine med et aggregat til at bore cirkler ud med. Den vi havde med, holdt kun til halvdelen af det hul vi borede i en fin bordplade fra Bauhaus i Herning, så gav den op. Heldigvis fik vi lov at låne en anden, så vores fine fugle-træ kunne komme til at stå standsmæssigt.

Musahar på Formland

Vores fine stand på Formland

På vores første rigtige messedag har vi haft besøg af nye kunder, som fx. Louise Mailund, der pt. sælger smykker på sin webshop http://www.mailundsmykker.dk og som snart starter op med blandt andet interiør. Vi har også snakket med Nicola Kragh Riis, boligredaktør på Alt for Damerne, så nu kommer vores fine kaffehætter med mere forhåbentlig snart til at pynte i bladet. Alt i alt en fin dag, som sluttede hjemme i Lones have i Silkeborg:)

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s