Overarbejde og fint besøg

“Der mangler en farve!”, Det er Menuka i telefonen en mandag morgen i ganske nådig tid kl. 7.30, blodtrykket stiger omgående i Valby, for det har taget daglige opringninger i en hel uge og en halv dag uden regn at få endnu et sæt stoffer i smukke nye farver til Soiya. Mangler der en farve, så når vi det simpelthen ikke inden Formland løber af stablen.

Der manglede heldigvis ikke noget! Karen Vibeke har lavet lidt om på de farveskalaer Menuka fik for en måned siden og selvom forskellen fremgik af en mail, hvor farvenumre og sekvenser var tålmodigt skåret ud i pap, så synes hun nu alligevel der manglede noget.

Der løber nu næsten dagligt fantastiske billeder ind af nye fine ting i forskellige farver – de kommer også her på bloggen lige om lidt 🙂

Sabitri Musahar og andre af de rigtig dygtige damer har været på overarbejde for at nå at blive færdige. Heldigvis skyldte de et par dage, hvor de fleste gerne ville ud og lave markarbejde, så det er gået nogenlunde lige op.

Tirsdag morgen kører den bil, som flere gange har fragtet os til landsbyen afsted, afleverer en masse uld, de sidste farver og henter næsten alt til Formland og så ræser den ellers tilbage mod Kathmandu, for at nå pakning og fortoldning og så ellers afgang med Thai cargo fredag (krydse krydse fingre).

En lille hyggelig detalje er, at Stofmanden kører med! Vi ber Menuka tage billeder og fortælle, hvordan det møde spænder af. Min første tanke var, at de damer, der har tid, skulle lave mad til ham, men så kom jeg i tanke om, at det ikke er alle nepalesere, der spiser mad lavet af Musaharkasten. Heldigvis forsikrede Stofmanden, at han ikke har den slags problemer – hvilket er en lettelse! Vi har ikke lyst til at arbejde med folk, som diskriminerer andre, slet ikke vores søde lidt underkuede damer 🙂

Herhjemme er der også gang i masser af messe-forberedelser – det bliver så spændende 🙂

Advertisement

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Overarbejde og fint besøg

 1. Er det Kamal &Co, der kører for jer? …. Måske ku’ vi også bruge Rajan Lamichhane (det hedder chaufføren) til at fragte varer fra Kantipur til Kathmandu .. det var bare lige en tanke, der strejfede forbi

  • Rajan er i hvertfald en superfin fyr!

   Jeg vil skyde på, at det ikke kan betale sig for jer. Der findes masser af udmærket “courrier service”, som bare fragter med almindelige busser til omkring 45 rupees pr. kg.
   Det er fordi vi har så meget og fordi vi fragter begge veje.
   knus og glæder mig til at se dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s