Grønbånd og kunder

Så er opstillingen klar og den første dag kan begynde

Vores fine opstilling den første rigtige messedag

Så er den første dag på Formex ved at være gået. Kl. er 19 og der er en  time til stedet lukker. De forskellige kategorier af personer her på messen har forskellige adgangsbånd, grøn er presse, sort er udstiller og hvid er andre besøgende. Dagen startede med en masse personer med grønne bånd, der susede rundt og tog billeder og tog diverse materialer.

Indgangen til Formex

Så går det løs, på et øjeblik var der folk overalt

KV taler med Boligliv

KV fortæller om puderne til en fotograf fra Boligliv

Vi fik snakket med en del også fra blade som har vores puder i.  Det viste sig også at vi har været i et par stykker, som vi ikke vidste – når man ikke har presseovervågning, så er det jo lidt svært at følge med i sin presse i udlandet J

Vi havde også en stylist, som forelskede sig i Square circle green puden og blev vældig glad da hun hørte vi havde “manos” i Södermalm som kunde “Sig til Karin, at jeg kommer og låner den i næste uge” sagde hun, så nu er Karin nød til at købe den – ikk? Faktisk skal vi på besøg hos Karin på lørdag, da vores hotel ligger tæt på hendes butik, det glæder vi os til.

Ellers gik folk mest rundt og kikkede og virkede ikke så interesserede i at snakke, selvom vi selvfølgelig fik fortalt historien om vores puder, materialer, farver, damer osv. mange gange.

Det er eftersigende ikke på messen man bestiller, men bagefter, så det håber vi så folk gør. Vi havde dog en enkelt bestilling, så lidt salg var der da. Faktisk havde de to søde damer fra “Linneas Hage” i Oslo set vores puder på Glorious Mix – en udstilling ude i området foran hallerne med stande, og de havde brugt tid på at finde os.

Den lange vej fra centrum til 'Young Designers"

Vores puder er altså også med i den fine udstilling ved navn ”glorious mix’. Og da nu er undertegnede efterhånden begyndt at have en mening om indretning og farver (og elsker indretningsblade!), så blev de lige byttet rundt som det kan ses herunder.

Black bird og Love bird ude i den store verden

Black bird og Love bird - take 1

Og så byttede de plads!

Black bird og Love bird - take 2

 

Vi havde besøg af Catharina fra Wilma and Friends, vores eneste svenske web-butik, endnu da 🙂 jätta trevligt:)

vores stand set fra siden

Vi ses i morgen

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s