Musahar på Formex 2011: Slæb og togtider

Så er vi på Messe for første gang, interiørmessen Formex i Stockholm! Nedenstående er min baggage og man kan desværre ikke se, hvor tung den var, eller hvor sjovt det må ha set ud, da jeg slæbte af med dem!

2x20 kg og en kæmpeplakat

2x20 kg og en kæmpeplakat

I sidste øjeblik gik jeg helt i panik over, at jeg udover 2×20 kg kufferter også havde to kæmpe plakater i en papkasse – let som en fjer men højere end mig! Det viste sig heldigvis, at det med tre stk bagage ku man betale sig fra uden at blive sendt helt til tiggerstaven J

Karen Vibeke var taget i forvejen med sin familie, så da jeg landede i Arlanda, var jeg mest stemt for en taxa til 600-700 sek., heldigvis viste det sig at man godt kan køre to kufferter og en papkasse – hurra! Det blev til 60 kr for en bus/togbillet. Det dejlige er jo, at når man kommer møvende med alt for meget bagage, så er der nogen, som hjælper, hvor det kniber.

KV i gang med første del af vores plakat

KV i gang med første del af plakaten

Formex messehal var rigtig fin og vores plads, helt nede i hjørnet under ”Young Designers” (som nok burde hedde ”Young Designs”….) er også fin fin. Vores store udfordring var at sætte den store to-delte plakat med billede af damerne op på vægen.

Så er første halvdel oppe - med hjælp fra dobbelttape og en hobbykniv

Her er halvdelen oppe. Plakaten var lidt for stor, så det var ikke helt let.

Særligt udfordrende blev det, fordi plakatens to dele ikke passede helt sammen! Nå men som det kan ses herunder lykkedes det til sidst.

Færdig med plakat og i gang med kasse-hylder

Så lykkedes det! Næste opgave: Kassehylder

Ved siden af byggede vi herefter et tårn op af de fine fine kasser vi har fået lavet på snedkerskolen og som vejede helt helt vildt meget i kufferterne. Efter lidt møffen og skubben, som det hele på plads og midt i arbejdet tikkede, der så lige en orde ind på de nye puder J

På gensyn i morgen 🙂

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s