En konsulent langvejs fra


Så har Pooja været på træningsophold i København. 5 dages undervisning i de nye styles, som damerne skal lære at lave. Det er faktisk første gang Pooja selv har lavet en Musahar fugl 🙂 Heldigvis var hun god til det! KV og Pooja fik også lavet mapper med farvekort til hver enkelt pude og et samlet over alle de farver vi bruger. Vi er enige om, at jo mere det hele skæres ud i pap (eller brændenælde 🙂 jo bedre.

KV havde kæmpe mave på, men klarede sig heldigvis supergodt – det var jo ellers lidt af en joker at invitere til undervisning i 9. måned!

Nu har Pooja så bedt om lønforhøjelse! Det er jo forståeligt nok, at hun har ambitioner og hun laver et stort stykke arbejde, der er bare ikke så mange penge i kassen her i denne opbyggende fase og hendes løn er i forvejen en post, som er en ekstraudgift. På sigt er det jo meningen af damerne ude i Soiya skal kunne klare sig selv.

På lørdag tager Pooja og jeg til landsbyen. Hun for at undervise og jeg for sat skik på selvledelsen både af hele systuens arbejde og så de enkelte arbejdsgrupper. De er rent udsagt skide goe, når de gør sig umage, så vi må have en snak om, hvad der skal til, for at få alle puderne til at se sådan ud.

Mapper til alle i projektet med farver og farvekoder

Mens de har ventet på vores ankomst har de dels brugt det gamle stof op og dels fået mere sytræning. Når der ikke er så meget at lave, så er det jo fint at lære noget mere. Menuka har også undervist dem i engelsk. Herudover kunne jeg supergodt tænke mig, at de kom igang med et lokalt produkt, til det lokale marked af lokalt stof, som de kan lave, når de mangler stof fra Stofmanden.

Her i Danmark har der været rigtig meget fin presse på det seneste. Femina bragte en artikel om os her i august, Vi forældre havde os med i deres juli nummer og Elle interiör i Sverige har os også med her i august. Det har medført, at vores fugle har været en tur på messen CPH kids sammen med Vi forældre og også på Formex i Stockholm med en dame, der havde set dem i Elle.

Desuden er vi blevet lokale. Vi har fået en butik i Valby, som hedder K9 og ligger på Valby langgade 🙂 Så nu skal jeg i gang med en fin artikel om os til Valbybladet.

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s