Varme jakker

Så er der igen e-mail fra Menuka. Hun har holdt møde med damerne og de synes mit forslag om at give Shanti halvdelen af kursusgodtgørelsen, hvis hun kommer halvdelen af tiden og så 200 for at feje var fin. Så langt så godt…Ikke så næstekærligt måske, men så længe millimeterdemokrati virker, så må det være sådan det foregår, det er måske i sidste ende også det bedste for deres virksomhed.

Samtidig havde Menuka en forespørgsel om vame jakker. De sidder og fryser og det er der jo ikke meget grin ved, når man skal lære noget. Problemet er bare, at vi jo ikke har tænkt os at ansætte dem, vi vil handle med dem og så er det ikke lige det rigtige signal at sende at forære dem jakker. Jeg startede på en laang mail som skulle forklare det med egen virksomhed, men opgav og tilbød dem at betale halvdelen – det forstod Menuka ikke rigtigt så den hænger stadig.

Samtidig har Asha så valgt at lægge nyt ler på gulvet i sy-rummet! Nu ved jeg så ikke, om det faktisk er en nødvendighed, men ellers så kunne det måske have ventet??Virker lidt som en provokation og får mig til at tænke at vi snarest må finde en bedre løsning end hendes hus. Vi skal så bare lige have nogle kunder først 🙂

Yak-uld som fyld

Her i Danmark har vi fået prøver på fyld og det viser sig at yak-uld fungerer rigtig fint – hurra hurra – et godt eksempel på man fandme skal insistere på sit i hvert fald en gang imellem. Vi har nu bestilt 100 kg og også stof til 400 puder. Sten har lovet at tage et forskud med tilbage til Kathmandu, så vi ikke skal betale latterlige 200 kr. for at sende penge via det internationale banksystem.

Sidst men ikke mindst så bliver det spændende, hvor mange som vil købe vores puder. Vi sender pressemeddelelse ud om 14 dage, så får vi se:)

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s